OFFICIEEL: Geen Club Brugge, maar wel een 'Reload it'

OFFICIEEL: Geen Club Brugge, maar wel een 'Reload it'

24 juni - 20:34 Laatste update: 24 juni - 20:34
26

Club Brugge zal dan toch niet met Benik Afobe aan het nieuwe seizoen beginnen. De spits leek goed op weg naar de landskampioen, maar daar is in laatste instantie nog verandering in gekomen.

Eerder klonk het bij Het Laatste Nieuws nog dat Afobe richting België gaat verhuizen, maar het doorgaans goed geinformeerde The Atletic spreekt andere taal. In laatste instantie is er dan toch geen akkoord gevonden. Afobe had wel een akkoord met Club Brugge, maar Stoke City (waar hij nog een contract voor één seizoen had, red.) was niet tevreden met de voorwaarden voor de spits en brak de onderhandelingen af.

Afobe keert daardoor terug naar Engeland en kan opnieuw beginnen aan de zoektocht naar een nieuwe club. Ook voor Club Brugge zal het dus opnieuw uitkijken zijn naar een extra aanvaller. Onder andere Andy Carroll werd genoemd, maar hij trekt ook niet richting de Bruggelingen.

Update: Afobe speelde vorig seizoen op huurbasis voor Milwall. Ook volgend seizoen zal hij bij die club actief zijn. Volgens Sky Sports heeft de aanvaller beslist om bij Milwall te blijven. Op clubniveau is de deal ook rond. Dra wordt de transfer officieel aangekondigd. 

Update: Het is officieel, Afobe mag zich opnieuw een speler van Millwall noemen. Het target van Club Brugge tekende voor een jaar bij de club waar hij vorig seizoen al op huurbasis speelde. Afobe reisde al af naar Ierland, waar Millwall momenteel het nieuwe seizoen aan het voorbereiden is.'Reload it', stelt de Engelse club. Naast de spits strikte Millwall ook nog George Honeyman. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie