Coppens krijgt nieuwe kans in België: Alle dagen vol energie

Coppens krijgt nieuwe kans in België: "Alle dagen vol energie"

23 June - 12:00
0

STVV heeft met Jo Coppens een nieuwe doelman aangetrokken. Coppens kreeg zijn jeugdopleiding bij KRC Genk en is verder bekend van bij Cercle Brugge. Vorig seizoen speelde hij nog bij Unterhaching in de Duitse derde afdeling. 

Coppens moest niet lang nadenken over dit aanbod. "Ik zat al een paar jaar in de derde Bundesliga. Die wordt in Duitsland zeker en vast fors onder de loep genomen, hoor. De derde Bundesliga wordt hier in België allicht wat onderschat. Zelf heb ik echt niet lang getwijfeld om voor STVV te kiezen, ondanks interesse in Duitsland. STVV is zo een mooie club. Altijd geweest", benadrukt hij bij Het Belang Van Limburg. 

Coppens wil eerste doelman worden, maar moet dan voorbij Daniël Schmidt. "Daniël heeft zijn strepen al verdiend bij STVV, hé. Dus dat lijkt me logisch. Maar, zeker in Duitsland, wordt het bekeken als een keepersteam. En dat team wil ik versterken door alle dagen vol energie volle gas er tegenaan te gaan. Als jonge gast genoot ik misschien te weinig van de job van doelman, nu doe ik dat wel."

Coppens was transfervrij en komt dus gratis naar STVV. Voor Kenny Steppe wordt er nog gezocht naar een oplossing. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie