Voorbereidingsprogramma Union krijgt vorm: 'Naast Brighton ook duel met Feyenoord'

Voorbereidingsprogramma Union krijgt vorm: 'Naast Brighton ook duel met Feyenoord'

19-06-2022 23:27
2

Union Saint-Gilloise krijgt de aartsmoeilijke taak om haar glansprestaties uit het voorbije seizoen een gepast vervolg te geven. Deze maandag komen de spelers voor het eerst weer samen met het oog op de komende jaargang. Stilaan komt er ook zicht op het voorbereidingsprogramma.

Volgens L'Avenir heeft Union al vier oefenmatchen vastgelegd voor de maanden juni en juli. Het was al bekend dat er een galaduel aankomt met moederclub Brighton & Hove Albion. Dat vindt plaats op 9 juli, weliswaar achter gesloten deuren. Op dinsdag 28 maart kunnen de supporters hun helden wél van dichtbij aan het werk zien. De tegenstander die dag is er wel eentje van een lichtjes ander kaliber: amateurclub Rebecq.

Daarnaast heeft Union naar verluidt nog twee andere sparringpartners toegevoegd aan haar programma. Op zaterdag 2 juli reist de vicekampioen af naar de Dakota Arena van MSK Deinze. Twee weken later kijkt het in de ogen van Feyenoord. De aftrap tegen de Rotterdammers wordt gegeven om 14u. Karel Geraerts zal uit die wedstrijden zoveel mogelijk informatie proberen te halen; hij werd onlangs benoemd als nieuwe hoofdcoach, na het vertrek van Felice Mazzu richting RSC Anderlecht.