Rommens over transfer zijn naar Zulte Waregem: “Wil me tonen op hoogste niveau

Rommens over transfer zijn naar Zulte Waregem: “Wil me tonen op hoogste niveau"

16-06-2022 18:45

SV Zulte Waregem  stelde donderdag al drie nieuwe aanwinsten voor aan haar fans. De derde versterking kwam er in de vorm van Nicolas Rommens. De middenvelder stapt over van RWDM.

De 27-jarige Rommens heeft op de website van Zulte Waregem laten weten dat hij zeer tevreden is met de kans die de club hem schenkt. Hij werd afgelopen seizoen tweede in de verkiezing van beste speler uit 1B en is nu dolgelukkig dat hij zijn kans krijgt in de hoogste klasse. 

Het is voor hem niet zijn eerste passage in de Jupiler Pro League. Hij speelde eerder al voor KVC Westerlo in het seizoen 2016-2017. “Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mij te tonen op het hoogste niveau,” klinkt het. 

Rommens tekent een contract van drie seizoenen aan bij Zulte Waregem. Vorig seizoen breidde hij de ene sterke prestatie aan de andere. Bij RWDM was hij goed voor 27 wedstrijden, vier goals en elf assists. Hij gelooft dan ook sterk dat hij die lijn zal kunnen doortrekken. Aan de ontvangst in Waregem zal het alvast niet liggen. “Ik ben heel goed ontvangen door spelers en trainers en kom hier terecht in een zeer familiale en warme club,” besluit Rommens.