De Ridder niet welkom bij STVV: Had me dat dan gewoon gezegd...

De Ridder niet welkom bij STVV: "Had me dat dan gewoon gezegd..."

07-06-2022 11:16
2

STVV is opnieuw begonnen aan de trainingen, maar wel zonder Steve De Ridder. De middenvelder ligt nog onder contract, maar moet afscheid nemen. De manier waarop had volgens De Ridder een pak beter gekund. 

De Ridder kreeg het nieuws via een berichtje. "Ik vind dat ze me tenminste eens hadden kunnen bellen, maar dat is blijkbaar het voetbal", klinkt het bij Het Nieuwsblad. "Het is big business. Zo zit ik niet in mekaar. Ach, ik kan het wel plaatsen. De boodschap is aangekomen, ik weet wat me te doen staat.”

De Ridder kreeg wel veel positieve reacties op het nieuws. "Ploegmaats waren verrast, ook supporters hebben me laten weten dat ze het jammer vinden. Dat doet deugd. Weet je, ik voel geen rancune richting STVV. Ik wens STVV een prachtig seizoen, alleen vind ik dat het naar mij toe wat hoffelijker had gekund. Ik ben een grote jongen, ik weet wel hoe het werkt. Had me het dan gewoon gezegd…"

De Ridder speelde uiteindelijk drie jaar lang bij STVV. Er is nu afgesproken met het bestuur dat hij zonder transfersom mag vertrekken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s