Holzhauser: Blij om opnieuw met Dom te kunnen samenwerken

Holzhauser: "Blij om opnieuw met Dom te kunnen samenwerken"

04-06-2022 18:44
3

Raphael Holzhauser zakt niet mee met Beerschot naar 1B, maar blijft net zoals Joren Dom volgend seizoen actief in 1A met Oud-Heverlee Leuven. De Oostenrijker is tevreden dat hij aan Den Dreef terug gaat spelen met zijn maatje. 

"Ja, ik ben blij om opnieuw met Joren Dom te kunnen samenwerken. Hij was bij Beerschot ook al een goeie vriend en ik had al contact met hem over OH Leuven. Verder ken ik enkele anders spelers wel, we spelen zo vaak tegen elkaar, maar eerder professioneel als tegenstander", aldus Holzhauser op de website van OHL. 

Holzhauser speelde de voorbije drie seizoenen voor Beerschot. Nu gaat hij het ergens anders proberen in ons land. "Ik heb het naar mijn zin in België. ik ben blij om bij OH Leuven getekend te hebben en deel te mogen uitmaken van het team Het is een mooie club met grote toekomstplannen. In de drie seizoenen in België speelde ik wel vaak tegen OH Leuven en leerde de club zo toch al goed kennen."

De Oostenrijker ging niet over één nacht ijs. "Ik had ook goeie gesprekken met de technische staf en de club.  Ik kijk er alvast hard naar uit om elke 2 weken op de beste grasmat van het land te mogen voetballen. Voor een technische speler is een goeie grasmat heel belangrijk. Telkens ik hier kwam spelen was ik al onder de indruk van de kwaliteit van het veld."