Ex-speler van Club Brugge: Ik ben op de hoogte gebracht dat Liverpool mij volgt

Ex-speler van Club Brugge: "Ik ben op de hoogte gebracht dat Liverpool mij volgt"

31-05-2022 14:49
0

Arnaut Danjuma heeft een ijzersterk debuutseizoen bij Villarreal achter de rug en durft alvast verder te kijken. De zesvoudig Oranje-international weet dat hij er goed op staat bij Liverpool.

De oud-speler van Club Brugge heeft dit seizoen zestien keer gescoord in de Primera División en de Champions League. Hij kan na één seizoen alweer voor 45 miljoen euro overgenomen worden en werd al regelmatig aan Liverpool gelinkt. "Ik ben er altijd zo eerlijk mogelijk over: ik heb zelf nooit tijdens het seizoen contact gehad met clubs of iets dergelijks. Ik weet altijd pas na het seizoen van mijn situatie af, ik wil er helemaal niet mee bezig zijn tijdens het seizoen. Maar ik ben wel op de hoogte gebracht dat Liverpool mij op de voet volgde", laat hij weten bij Rondo op Ziggo Sport.

Danjuma houdt alle opties open, maar sluit ook zeker niet uit dat hij na één seizoen alweer vertrekt bij El Submarino Amarillo. "Ik zal er nooit om liegen: ik denk dat het een slechte eigenschap is als je niet ambitieus bent. En als er een club voorbij zou komen die mij sportief een hoger platform biedt om te spelen, zou ik dat altijd moeten overwegen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie