'Ajax wil middenvelder terug naar Nederland halen'

'Ajax wil middenvelder terug naar Nederland halen'

31-05-2022 10:15
0

Alfred Schreuder is bezig met een middenveld voor Ajax van volgend seizoen te kneden. Mogelijk is daar een plaats voorzien voor  Teun Koopmeiners. De Nederlander speelt momenteel nog in Italië bij Atalanta Bergamo. 

Mike Verweij - Ajax-clubwatcher van De Telegraaf, Clubwatcher claimt dat de Atalanta Bergamo-middenvelder ook ten tijde van Marc Overmars al in beeld was. Ajax i-ziet in Koopmeiners een 'interessante optie'. In de Kick-Off Voetbalpodcast van de ochtendkrant licht Verweij de belangstelling verder toe. "Er is kenbaar gemaakt dat hij op de lijst staat bij Ajax. Niet op de lijst van een mannetje van vijftig die ze altijd hanteren, maar echt op de shortlist."

De journalist onthult dat de Amsterdammers de Oranje-international niet voor het eerst als versterking zien. "Koopmeiners was bij Marc Overmars al in beeld op het moment dat hij nog bij AZ speelde. Er is destijds ook gesproken tussen Overmars en Koopmeiners", zegt hij. "Ajax ziet in hem een goede toevoeging op het middenveld."

Koopmeiners heeft zijn debuutseizoen in de Serie A achter de rug. In dertig competitiewedstrijden kwam hij tot vier treffers en één assist. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie