Undav over sprong naar Premier League: “Telkens ik eraan denk, lach ik”

Undav over sprong naar Premier League: “Telkens ik eraan denk, lach ik”

26 May - 17:15
1

is klaar om spits Deniz Undav binnenkort te verwelkomen. De spits is er naar eigen zeggen ook helemaal klaar voor nadat hij indruk maakte met Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League. De spits scoorde 27 doelpunten en won de prijs voor speler van het seizoen.

Brighton volbracht de transfer van Undav op de deadline dag van de wintermercato . De Engelse club leende hem vervolgens nog voor de rest van het seizoen uit aan Union. De Duitse spits kan niet wachten om ook in de Premier League zijn kunsten te laten zien. 

Undav sprak eerder al met BILD over het vooruitzicht om volgend seizoen tegenover Liverpool's Virgil van Dijk te staan. “Wow, wow, wow,” klonk het toen. “Binnenkort speel ik in misschien wel de beste competitie ter wereld.”

Zijn enthousiasme is sindsdien nog niet gaan liggen. Hij ging in gesprek met RTBF over de overstap naar hoger niveau. "Ik zou niet zeggen dat het te snel was, maar het is wel groot," klinkt het bij Undav. "Van D3 naar de Pro League en dan naar de Premier League, dat zijn twee grote stappen, dus ik ben gewoon blij. Elke keer als ik er aan denk, lach ik.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie