Vandenhaute en Verbeke reageren op vertrek Kompany: Vincent was essentieel

Vandenhaute en Verbeke reageren op vertrek Kompany: "Vincent was essentieel"

25 May - 18:48 Laatste update: 18:56
20

Kompany verlaat na drie jaar RSC Anderlecht en gaat andere oorden opzoeken. Dat liet Anderlecht woensdag via haar social media kanalen weten. Het bestuur van Anderlecht reageert op het verlies van Vincent Kompany

Op de website van Anderlecht valt te lezen hoe dankbaar het bestuur is voor de inspanningen die hij geleverd heeft. Kompany begon als speler/trainer maar door de slechte resultaten werd de situatie werd zo nijpend dat hij al snel als volwaardige coach werd aangesteld.

Verbeke
“Vincent was dan ook een essentieel onderdeel van de heropbouw van het vernieuwde RSC Anderlecht,” vertelt CEO Peter Verbeke. Verbeke haalt aan dat Kompany met zijn expertise ook belangrijk geweest is in de ontwikkeling van de jeugd. “De club zal op deze fundamenten verder bouwen.”

Vandenhaute
Voorzitter Wouter Vandenhaute klinkt trots. Hij blikt terug op een mooie samenwerking tussen club en Kompany. Vandenhaute wenst hem alle succes toe in zijn volgende avontuur en heeft alle vertrouwen in de toekomst van zowel Anderlecht als Kompany. “Vincent zal ook zonder RSC Anderlecht slagen, en RSC Anderlecht zal ook zonder Vincent Kompany slagen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie