Vertrek Nainggolan? 'Cagliari wil middenvelder weghalen bij Antwerp'

Vertrek Nainggolan? 'Cagliari wil middenvelder weghalen bij Antwerp'

25 May - 20:15
12

Royal Antwerp FC heeft uiteindelijk geen al te best seizoen achter de rug en wil volgend seizoen beter doen. Het zal ongetwijfeld weer stevig investeren in de spelersgroep, maar ziet mogelijk ook enkele pionnen vertrekken. Daar kan Radja Nainggolan er één van zijn.

De middenvelder werd voor flink wat geld en met hoge verwachtingen in huis gehaald. Die kon hij echter niet volledig inlossen. Bij het Italiaane ANSA valt nu te lezen dat Cagliari eraan denkt om Nainggolan terug naar Italië te halen.

De middenvelder kwam al drie keer uit voor de club en zou dus voor sentimentele redenen weleens kunnen denken aan een terugkeer. De club uit Sardinië degradeerde dit seizoen naar de Serie B en hoopt Nainggolan te kunnen overtuigen Cagliari terug naar het hoogste niveau te helpen. Hij moet bij de club één van de leiders worden in een jonge ploeg.

Het is echter nog maar de vraag of Nainggolan dat ziet zitten en of Antwerp hem ook wil laten gaan. Daarnaast is er nog de onzekere situatie van Cagliari zelf, dat op zoek is naar een nieuwe trainer en mogelijk ook een nieuwe eigenaar krijgt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie