La Liga is woedend na Mbappé-nieuws en onderneemt stappen tegen PSG

La Liga is woedend na Mbappé-nieuws en onderneemt stappen tegen PSG

21 May - 20:45 Laatste update: 21:38
19

La Liga-voorzitter Javier Tebas is zaterdag in woede uitgebarsten na het nieuws dat Kylian Mbappé toch niet naar Real Madrid vertrekt, maar bij Paris Saint-Germain blijft. De Spaanse preses hekelt de Qatarese eigenaren van de Franse kampioen.

Mbappé zou Real en PSG tegen elkaar uitgespeeld hebben om zo financieel de beste deal uit het vuur te slepen. Dat de Parijzenaars zo diep in de buidel tasten om de 23-jarige superster te behouden, kan Tebas niet verkroppen. 'Wat PSG gaat doen met Mbappé na het lijden van 700 miljoen euro verlies in de afgelopen seizoenen en het hebben van meer dan 600 miljoen aan loonkosten, is een belediging voor het voetbal. El-Khelaïfi (voorzitter van PSG, red.) is net zo gevaarlijk als de Super League', schrijft hij op Twitter.

In La Liga gelden strenge financiële regels voor clubs. Daar kreeg onder meer FC Barcelona al mee te maken. Franse en Spaanse media pakten eerder op de dag uit met het nieuws dat Mbappé voor een langer verblijf bij PSG heeft gekozen. Hij zet vermoedelijk spoedig zijn handtekening onder een nieuw contract.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie