DONE DEAL: 'Van Bommel gaat aan de slag als trainer van Antwerp'

DONE DEAL: 'Van Bommel gaat aan de slag als trainer van Antwerp'

21 May - 08:00
24

Het is nog niet officieel, maar dat zal niet lang meer duren. Marc van Bommel gaat aan de slag als trainer van Royal Antwerp FC. Op de Bosuil volgt hij Brian Priske op.

Antwerp heeft nog geen afscheid genomen van Priske, maar dat lijkt een kwestie van tijd. De Deen stond nog maar één jaar aan het roer op de Bosuil, maar kon de hoge verwachtingen van sterke man Paul Gheysens niet inlossen. Tijdens de derby tegen Beerschot ging het helemaal mis tussen de trainer en de geldschieter. Gheysens kwam tijdens de rust zijn beklag in de kleedkamer doen. Na de match verscheen Priske niet voor de camera. Uiteindelijk parkeerde hij Antwerp dit seizoen op de vierde plaats en haalde Europees voetbal, maar bij Antwerp wil men weer.

Van Bommel krijgt nu volgens De Telegraaf de opdracht om Antwerp nog hoger te laten eindigen. De aanstelling van Van Bommel is de eerste grote zet van Marc Overmars, die sinds enkele weken de sportieve lijnen mag bepalen op de Bosuil. Van Bommel tekent bij Antwerp een contract van twee seizoenen. Het staat ook al vast dat Ulderink de assistent wordt van Van Bommel. Andries Ulderink leverde onlangs zijn contract in bij FC Twente.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie