'Club Brugge gaat voor komst van Peruaanse international Castillo'

'Club Brugge gaat voor komst van Peruaanse international Castillo'

17-05-2022 07:45
4

Club Brugge is zeker van de titel en kan zich dus focussen op volgend seizoen. Het mag al op zoek gaan naar nieuwe versterkingen. Eén van die versterkingen kan Jésus Castillo worden.

Volgens het Peruaanse Libero heeft Club Brugge namelijk bijna een akkoord bereikt met Sporting Cristal, de club van Castillo. Daar brak de twintigjarige middenvelder dit seizoen helemaal door en wist hij ook indruk te maken op Club Brugge. De landskampioen hoopt met Castillo extra versterking op het middenveld gevonden te hebben.

Door zijn sterke prestaties bij Sporting Cristal zag Castillo dat ook al beloond worden met een debuut voor de nationale ploeg van Peru. Nu mag hij ook hopen op een eerste avontuur in Europa. De Peruaan zal bij Club Brugge voor extra versterking op het middenveld moeten zorgen.

Blauw-Zwart kan die versterking ook gebruiken. Mats Rits is nog enkele maanden buiten strijd, terwijl onder andere Ruud Vormer en Noah Mbamba worden gelinkt aan een vertrek. Verder is het nog maar de vraag of ook Eder Balanta nog bij de club blijft, net zoals Owen Otasowie.