Goots: Deze vierde plek was het hoogst haalbare voor Antwerp

Goots: "Deze vierde plek was het hoogst haalbare voor Antwerp"

16 May - 11:29
5

Antwerp is nu zeker van de vierde plaats in de Play-Offs. Ook tegen Club Brugge ging het met 1-3 de boot in. Patrick Goots ziet dat Antwerp te kort kwam in deze Play-Offs. 

"Op basis van het hele seizoen én deze Champions' play-offs is het duidelijk: deze vierde plek was het hoogst haalbare", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen. "Misschien kan je zelfs een beetje zeggen dat het meer dan verdiend is, als je ziet hoe Gent en zelfs ook Genk gepresteerd hebben. Ik had eigenlijk al langer vrede genomen met die vierde plek. 

Goots vindt wel dat de fans niet moeten rouwen. "Toch ook chapeau, want Antwerp behaalt voor de vierde keer op rij Europees voetbal en daar kunnen pakweg Genk en Standard alleen maar van dromen. Al denk ik dat het bestuur en zeker voorzitter Gheysens toch iets hoger gemikt hadden. Want Antwerp speelt wel Europees, maar wel met het slechtst mogelijke Europese ticket."

Bij Antwerp gaat we in de zomer sowieso nog verschuivingen zien. De dagen van coach Brian Priske zijn hoe dan ook geteld op de Bosuil. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie