Antwerp-spelers halen uit naar scheidsrechter Visser: Het trok echt op niets

Antwerp-spelers halen uit naar scheidsrechter Visser: "Het trok echt op niets"

15 May - 18:24 Laatste update: 18:25
41

Bij Royal Antwerp FC is men absoluut niet tevreden. Niet met het feit dat Club Brugge de titel op de Bosuil wist te pakken, maar ook niet met de leiding van scheidsrechter Lawrence Visser. Na de wedstrijd haalde men stevig uit.

Eerder dit seizoen werd er aan de Antwerp-kant al stevig uitgehaald naar beslissingen van scheidsrechters. Dat was ook na de partij tegen Club Brugge het geval. "Visser was héél zwak, dat mag gezegd worden", begon Radja Nainggolan aan zijn verhaal bij Het Nieuwsblad.

"Voor de rust moest Mechele rood krijgen in het duel met Frey. En als je in de tweede helft geen fout (van Almeida, red.) op Lang fluit, dan moet je hem een tweede gele kaart geven voor een schwalbe", klonk het.

Trok op niets
Nainggolan was niet de enige die niet tevreden was met Visser. Ook Ritchie De Laet haalde bijzonder stevig uit. "Het trok op niets. Of je nu beweegt, ademt of je eerste fout maakt, als je iets rood aan hebt, slik je bij Visser gegarandeerd geel", klonk het.

Volgens De Laet heeft Club Brugge ook wel vaker geluk met Visser als scheidsrechter. "Visser floot in de nacompetitie twee keer een wedstrijd van Club Brugge. Zo word je kampioen, hé", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie