Blijft Vlap in Nederland? Hij is afhankelijk van wat Anderlecht wil

Blijft Vlap in Nederland? "Hij is afhankelijk van wat Anderlecht wil"

13 May - 12:00
2

FC Twente heeft zich geplaatst voor Europees voetbal. Een mooie prestatie voor de club, waar ook Michel Vlap dit seizoen rondloopt. Journalist Leon ten Voorde weet dat Vlap dolgraag aan boord wil blijven. 

Na die plaatsing voor Europees voetbal bestormden de fans het veld. "Vlap was niet van het veld te slaan. Die werd dronken gevoerd op het veld en sloeg geen biertje af. Vlap kwam als een stuiterbal in de catacomben en zei: wat is dit een club. Als ze hem op dat moment een contract hadden voorgelegd, had hij blind getekend voor volgend seizoen. Er was een enorme euforie", klinkt het op de podcast De Ballen Verstand.

Nu is het maar de vraag welk plan Anderlecht voor hem heeft. "Hij is afhankelijk van wat Anderlecht wil. Hij wil natuurlijk voetballen en het liefst bij FC Twente blijven. Dat heeft hij niet helemaal uitgesproken omdat hij ook weet: ik ben afhankelijk van wat FC Twente kan betalen en wat wil Anderlecht?"

FC Twente heeft hoe dan ook geen aankoopoptie voor Vlap, die bovendien nog een contract tot 2024 heeft bij Anderlecht. Paars-wit heeft zelf liefst zeven miljoen euro betaald voor de Nederlander.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie