Courtois legt uit waarom finale 'moeilijker' zal zijn voor Liverpool dan Real

Courtois legt uit waarom finale 'moeilijker' zal zijn voor Liverpool dan Real

5 mei - 17:34
0

Liverpool staat in de finale van de Champions League tegenover Real Madrid. The reds schakelden na een felbevochten partij Villarreal uit en Manchester City werd eruit gekegeld door Real Madrid en een sterke Thibaut Courtois. De Rode Duivel gelooft dat Liverpool het moeilijker zal hebben dan Madrid. 

Real Madrid-doelman blikte in beIN Sports vooruit naar de confrontatie met Liverpool in de Champions League-finale. Courtois heeft in de uitzending een waarschuwing gestuurd naar de mannen van Jurgen Klopp

Het respect voor Liverpool is groot, Courtois benadrukt hoe sterk ze dit seizoen aan het spelen zijn. Toch gelooft de doelman dat Real Madrid wel eens met een voordeel aan de partij zou kunnen starten. “We spelen nergens meer voor, we kunnen echt goed uitrusten voor die wedstrijd, terwijl zij voor de Premier League spelen, dus voor hen zal het een beetje moeilijker zijn.”

Liverpool haalde eerder dit seizoen al de Carabao Cup binnen. Toch hoopt Origi en co op meer, een allereerste 'Quadruple' lijkt met de finale van de Champions League binnen handbereik te liggen. The Reds doen met één punt achterstand nog volop mee voor het kampioenschap in Engeland en ook de bekerfinale tegen Chelsea FC wacht om de hoek. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie