'Succesverhaal Liverpool krijgt vervolg: Klopp tekent bij'

'Succesverhaal Liverpool krijgt vervolg: Klopp tekent bij'

28-04-2022 17:10
0

Jürgen Klopp gaat zijn huidige contract bij Liverpool binnen afzienbare tijd openbreken en met twee jaar verlengen, weet het doorgaans betrouwbare The Athletic. De Duitser ligt nog tot medio 2024 vast in Engeland, maar na zijn handtekening blijft hij tot de zomer van 2026 bij The Reds

Mike Gordon, eigenaar van de club en voorzitter van Fenway Sports Group, was woensdag voor de Champions League-halve finale tegen Villarreal CF (2-0) afgereisd naar Anfield om met de belangenbehartigers van Klopp te praten. Beide partijen hadden van meet af aan de intentie om met elkaar verder te gaan, schrijft het Engelse medium. Om die reden kwamen Klopp en Liverpool gauw tot een akkoord.

Behalve de Duitse manager blijven ook zijn assistenten werkzaam bij Liverpool. Klopp zwaait sinds de zomer van 2015 de scepter bij de Engelse grootmacht en is intussen de langstzittende Premier League-manager. Onder zijn leiding klom Liverpool uit een dal en boekte de club grote successen, waaronder de eerste landstitel in dertig jaar en de Champions League-eindzege in 2019. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie