'Chakvetadze overtuigt niet, HSV stuurt Georgiër terug naar KAA Gent'

'Chakvetadze overtuigt niet, HSV stuurt Georgiër terug naar KAA Gent'

26-04-2022 17:50
4

KAA Gent nam afgelopen winter tijdelijk afscheid van Giorgi Chakvetadze en stuurde de Georgiër naar HSV Hamburg. Daar kreeg hij de kans om zich weer in de spotlights te spelen, maar de Duitse club heeft nu slecht nieuws.

Na enkele jaren vol blessureleed besloot Chakvetadze om KAA Gent tijdelijk te verlaten en trok hij naar Duitsland. In de Duitse Tweede Bundesliga hoopte hij zijn carrière opnieuw te lanceren bij HSV. Een groot succes werd dat echter nog niet.

Chakvetadze bleef wel gespaard van de blessures, maar moest zich vooral tevreden stellen met invalbeurten. In totaal speelde hij tot dusver twaalf wedstrijden voor HSV en veel wedstrijden zullen daar ook niet meer bijkomen, meldt BILD.

De Duitse club wil namelijk niet langer doorgaan met Chakvetadze en zal na het seizoen ook afscheid gaan nemen van de Georgiër. Een verlengde uitleenbeurt of definitieve transfer zit er niet in. KAA Gent zal dus opnieuw een oplossing moeten zoeken voor Chakvetadze, die bij Gent geen plek meer lijkt te hebben en er een contract heeft tot eind volgend seizoen.