Nainggolan krijgt maximaal respect van Overmars: Rest interesseert me gene zak

Nainggolan krijgt "maximaal respect" van Overmars: "Rest interesseert me gene zak"

23 April - 09:07 Laatste update: 09:17
51

De aanstelling van Marc Overmars bij Royal Antwerp FC zorgde voor heel wat deining, zowel binnen als buiten de club. Het is niet voor het eerst dat Paul Gheysens een controversieel figuur aan boord haalt, want ook Radja Nainggolan mag je gerust een buitenbeentje noemen. Geen wonder dat die laatste de commotie rond Overmars maar moeilijk kan begrijpen.

De Belgische (en Nederlandse) media ontploften haast toen Antwerp bekendmaakte dat het in zee ging met Overmars, maar Nainggolan heeft daar duidelijk geen boodschap aan. "Wat er allemaal in de kranten geschreven wordt, interesseert mij 'gene zak'", vat de ervaren middenvelder het bij Het Nieuwsblad in geheel eigen stijl samen. Enkel hun persoonlijke band telt voor Nainggolan. "Die behandelt mij met maximaal respect. Da's het belangrijkste voor mij."

Sinds zijn aanstelling leek Overmars wel voorzichtig te zijn om in het openbaar te treden. Enkel in de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge (1-1) was de Nederlander op de tribune te bespeuren. Voorlopig is zijn rol op de Bosuil ook nog niet zo overweldigend. "Die is alles nog aan het verkennen", legt Nainggolan uit. "Maar hij praat weleens met de spelers."

Ook met hemzelf, zo blijkt. "Hij heeft ook op heel hoog niveau gevoetbald. En dat is niet altijd makkelijk", ziet Nainggolan een parallel met zijn eigen loopbaan. Na jaren aan de top van de Serie A koos de Antwerpenaar afgelopen zomer voor zijn thuisstad. "Dat zei hij ook tegen mij: Ik heb dat ook gehad toen ik van Barcelona terug naar Nederland ging. Hij begrijpt mij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie