Sandler (ex-Anderlecht) staat na maanden blessureleed voor rentree

Sandler (ex-Anderlecht) staat na maanden blessureleed voor rentree

22-04-2022 19:21
1

Voormalig RSC Anderlecht-speler Philippe Sandler kan zondagmiddag zijn Feyenoord-debuut maken tegen FC Utrecht. De huurling van Manchester City is fit en zit bij de wedstrijdselectie, zo vertelt trainer Arne Slot op de persconferentie. 

Sandler kwam afgelopen winter naar De Kuip, maar was door langdurig blessureleed nog niet fit genoeg om te spelen. Zondag kan daar echter verandering in komen. "Hij zal tegen Utrecht voor het eerst bij de selectie zitten, mits het morgen (zaterdag, red.) allemaal goed gaat", zegt Slot. "Het gaat de goede kant op met hem. Komend weekend heb ik zes selectiespelers op de bank zitten. Hij is daar één van. Dat geeft wel aan hoe dicht hij tegen een invalbeurt aan zit."

In de huurovereenkomst staat dat Feyenoord Sandler nog twee jaar langer in Rotterdam kan houden. Wil Slot gebruik maken van die optie? "Daar is nu geen antwoord op te geven", stelt de coach. "Hij is net fit. We hebben deze constructie zo bedacht om goed te kijken naar wat zijn kwaliteiten zijn, of hij ons kan helpen en of hij het hier naar zijn zin heeft. We zijn in ieder geval erg gecharmeerd van de kwaliteiten die hij heeft. Maar hij zal fit moeten zijn over een langere periode."