Eriksen gepolst voor Ajax-rentree: 'Ik heb hem erover gesproken'

Eriksen gepolst voor Ajax-rentree: 'Ik heb hem erover gesproken'

22-04-2022 16:30
0

Lasse Schöne hoopt dat Christian Eriksen in de toekomst terugkeert bij Ajax. De twee Denen zijn goed bevriend en spreken elkaar dan ook geregeld. Eriksen loopt na dit seizoen uit zijn contract bij Brentford. 

De Deense middenvelder tekende eind januari een contract voor een halfjaar in Engeland. Daarvoor trainde hij mee bij Jong Ajax, maar een rentree in Amsterdam was niet aan de orde. "Ik zou hem graag bij Ajax willen zien", laat Schöne optekenen door Ajax Showtime. "Ik heb hem erover gesproken, maar hij is een ervaren jongen. Hij houdt zich op de vlakte. Toen was het niet aan de orde. Maar ik zeg wel tegen hem: speel nog even je laatste vijf jaar bij Ajax, joh."

Schöne weet niet of Ajax en Eriksen in gesprek zijn over een tweede termijn. "Ik weet het niet, maar ik zie hem persoonlijk wel graag terugkeren bij Ajax", erkent de NEC'er. "Hij houdt wel van Nederland, al is hij niet zo vernederlandst als ik. Hij houdt ook van Amsterdam en spreekt veel jongens met wie hij er gevoetbald heeft. Hij trainde bovendien niet voor niets bij Ajax en revalideert hier vaak. Zijn fysio woont hier. Ik heb hem nog niet zo ver kunnen krijgen, maar ik zal hem nog een sms'je sturen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie