Titel weer van dichterbij voor Real Madrid, Carrasco en co morsen met de punten

Titel weer van dichterbij voor Real Madrid, Carrasco en co morsen met de punten

20 April - 21:16
0

In de strijd om de tweede plaats in Spanje heeft Atlético Madrid woensdag een slechte zaak gedaan. Tegen degradatiekandidaat Granada kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Real Madrid ruikt nu nog meer de titel.

Granada staat achttiende in La Liga, maar keerde terug naar Andalusië met een punt. Een sterke Yannick Carrasco kon ook niet voor het winnende doelpunt zorgen. Zo bleef Atlético Madrid slechts achter met een punt. In de stand hebben de troepen van Diego Simeone nu 61 punten. Barcelona en Sevilla – elk met 60 punten – volgen op de voet.

Woensdagavond komt Real Madrid nog in actie. De Koninklijke telt als leider van La Liga momenteel 75 punten. Real kan buur en rivaal Atlético Madrid bij winst op het veld van Osasuna mathematisch uittellen voor de titel. Mathematisch kan Barcelona Real nog van de titel houden, maar spannend is het al een tijdje niet meer in Spanje.

Tegen Osasuna begint Thibaut Courtois in de basis. Eden Hazard hervatte deze week de training, maar zit niet in de kern.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie