Heynen sluit vertrek bij KRC Genk niet langer uit: Kan over gepraat worden

Heynen sluit vertrek bij KRC Genk niet langer uit: "Kan over gepraat worden"

11 april - 23:30
9

KRC Genk kent geen al te best seizoen en moet nog flink strijden voor Europees voetbal. Daarin kan Bryan Heynen nog een belangrijke rol spelen. Mogelijk ook zijn afscheidscadeau voor de club.

Heynen speelde in zijn profcarrière tot dusver enkel maar voor Genk, waar hij al jaren één van de sterkhouders is. De kans bestaat echter dat hij na dit seizoen afscheid neemt van de Limburgers. "Als er deze zomer iets interessants binnenkomt waar zowel ik als de club beter van worden, dan kan daar zeker over gepraat worden", begint Heynen bij Sport/Voetbalmagazine.

Maar als er geen aanbieding komt, sluit Heynen niet uit dat hij gewoon bij Genk blijft. Hij wil ook niet voor zomaar eender welke club spelen. "Ik wil ook niet naar het buitenland gaan om daar tegen degradatie te spelen. Dan blijf ik liever hier om mee te doen om de prijzen."

Heynen is namelijk ambitieus. Er zijn maar een paar clubs in het buitenland die hem kunnen overtuigen om Genk komende zomer toch nog te verlaten. "Het is de bedoeling om naar het buitenland te gaan en daar bij een topper of subtopper te spelen", klinkt het.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie