Mourinho wijst naar 'plastic veld' na nieuwe nederlaag tegen Bodø/Glimt

Mourinho wijst naar 'plastic veld' na nieuwe nederlaag tegen Bodø/Glimt

08-04-2022 07:52
4

José Mourinho zal tijdens zijn trainersloopbaan niet snel aan de slag gaan in Noorwegen. Voor de tweede keer dit seizoen verloor hij met zijn AS Roma bij Bodø/Glimt (2-1) en opnieuw lag dat aan alles behalve hemzelf. 

The Special One was niet te spreken over de omstandigheden waarin zijn ploeg moest voetballen tegen de taaie Noren. "Ik wil dit niet als excuus gebruiken, maar we hebben met een belangrijke blessure te maken gekregen", stelde Mourinho na afloop op de persconferentie. "Dat noem ik de blessure van het plastic veld."

Opnieuw kon Bodø/Glimt, dat in de poulefase al met 6-1 van Roma won en de return in Olimpico met 2-2 gelijk speelde, niet op complimenten van de Portugees rekenen. "Iemand heeft bedacht dat je in een Europese competitie op een plastic veld mag spelen, dus doen we dat ook. Maar daar kunnen wij niets mee."

Ondanks dat de Romeinen dit seizoen uit drie wedstrijden nog niet hebben weten te winnen van Glimt, houdt Mourinho alle vertrouwen in de goede afloop. "Ik reken op mijn spelers en op de steun van onze fans in het eigen stadion. Ik heb er geen enkele moeite mee om te zeggen dat wij nog steeds de favoriet zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie