'Ten Hag kan 'substantial funds' krijgen: Man U richt pijlen op dure Kane en Rice'

'Ten Hag kan 'substantial funds' krijgen: Man U richt pijlen op dure Kane en Rice'

7 April - 14:30
5

Manchester United mikt op Ajax-trainer Erik ten Hag als nieuwe manager en heeft ook op spelersgebied wilde plannen. Ook als The Red Devils zich niet plaatsen voor de Champions League, willen ze hun spierballen op de transfermarkt laten zien.

Honderd procent zeker is het vooralsnog niet, maar alles wijst erop dat de huidige Ajax-trainer de opvolger van Ralf Rangnick wordt, werd donderdag duidelijk. Volgens The Daily Telegraph kan Ten Hag 'substantial funds' tot zijn beschikking krijgen. Tottenham Hotspur-boegbeeld Harry Kane en West Ham United-steunpilaar Declan Rice worden genoemd als mogelijke versterkingen.

Deze plannen staan los van eventuele Champions League-kwalificatie en het incasseren van de bijbehorende miljoenen, klinkt het. Manchester United staat na dertig van de 38 speelrondes slechts zevende in de Premier League, op drie punten van nummer vier Tottenham Hotspur. Nummer vijf Arsenal staat ook drie punten voor, maar heeft nog één wedstrijd tegoed. The Mancunians werden bovendien door Atlético Madrid uit de Champions League geknikkerd en kunnen zich ook niet meer via een omweg voor de editie van volgend seizoen plaatsen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie