Nieuwe klap voor Cercle: ook ex-voorzitster Supportersfederatie (70) overleden

Nieuwe klap voor Cercle: ook ex-voorzitster Supportersfederatie (70) overleden

05-04-2022 14:42

Cercle Brugge nam zondag op pakkende wijze afscheid van Miguel Van Damme, die enkele dagen voordien bezweek aan zijn jarenlange strijd tegen leukemie. Het was echter niet het enige pijnlijke afscheid van het afgelopen weekend. Met Anita Van Osselaer verloor De Vereniging nog een ander boegbeeld.

Als trouwe medewerkster bouwde Van Osselaer een jarenlange band op met haar favoriete voetbalvereniging. Lange tijd verzorgde ze het onthaal van de perslui op Jan Breydel. Tussendoor kwam daar nog een andere mooie functie bij: Van Osselaer was de voorzitster van de Supportersfederatie van Cercle. Op 70-jarige leeftijd is zij nu overleden, meldt Het Laatste Nieuws.

Dat gebeurde op zondagochtend, nog geen 24 uur na de begrafenis van Van Damme. In eerste instantie wilde Van Osselaer die plechtigheid zelfs nog absoluut bijwonen, maar uiteindelijk stond haar gezondheid dat niet toe. De dame was al geruime tijd ernstig ziek. Voor Cercle is haar vertrek alvast een tweede klap in een erg emotionele week.