OFFICIEEL: Romo (32) ziet contract aflopen en kondigt vertrek bij OHL aan

OFFICIEEL: Romo (32) ziet contract aflopen en kondigt vertrek bij OHL aan

04-04-2022 20:00
2

Voor Rafael Romo is het verhaal bij Oud-Heverlee Leuven afgelopen. De 32-jarige doelman heeft een aflopend contract bij de club en zal dat niet verlengen.

Dat kondigde de Venezolaanse doelman zelf aan op Instagram. 'Het was mijn laatste wedstrijd aan Den Dreef als speler van OHL. Het werd geen overwinning en ik kon ook niet op het veld genieten, maar ik wil de fans bedanken voor alle steun tijdens mijn twee jaar bij de club', gaf de doelman aan.

Romo werd in 2020 door OHL weggehaald bij Silkeborg en begon zo aan zijn tweede Belgische avontuur. Eerder kwam hij al uit voor K. Beerschot V.A, waar hij samenwerkte met Marc Brys. Hij blonk aanvankelijk nog uit bij de Leuvenaren, maar verloor uiteindelijk zijn plek onder de lat.

Dit seizoen kwam hij zestien keer uit voor OHL, waarin hij 28 tegendoelpunten slikte en twee keer de nul hield. De laatste weken kreeg concurrent Runarsson de voorkeur. De 32-jarige doelman heeft daarop dan ook besloten om OHL te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rafael Romo (@rafaromo1)