AS ziet 'Dembélé-puinhoop': Barça-bronnen spreken van akkoord met PSG

AS ziet 'Dembélé-puinhoop': Barça-bronnen spreken van akkoord met PSG

26-03-2022 19:33
4

Ousmane Dembélé loopt na dit seizoen uit zijn contract bij FC Barcelona en binnen de club zijn er medewerkers die zeker weten dat de Fransman al een voorcontract heeft ondertekend bij Paris Saint-Germain. De speler zelf blijft aangeven dat hij ook volgend seizoen mogelijk in Camp Nou speelt.

Dat meldt Diario AS, dat spreekt van 'de Dembélé-puinhoop'. Bij Barcelona is men er zeker van dat Dembélé al een contract heeft ondertekend bij PSG, maar vanuit Parijs klinken er andere geluiden. Na de uitschakeling in de Champions League en het mogelijke aanstaande ontslag van trainer Mauricio Pochettino, wil de Franse grootmacht nog niet op de zaken vooruit lopen.

Xavi wil Dembélé, die zeven assists gaf in de laatste vijf wedstrijden, graag behouden. De aanvaller zou in de kleedkamer van Barça aangeven dat hij nog geen andere verbintenis heeft getekend en dat hij van plan is om salaris in te leveren om langer bij de club te blijven. De onderhandelingen liggen echter al een flinke tijd stil en bij Barcelona is men pessimistisch.