Ashimeru na winst tegen Antwerp: We kunnen zeker nog beter en efficiënter zijn

Ashimeru na winst tegen Antwerp: "We kunnen zeker nog beter en efficiënter zijn"

14-03-2022 07:00
3

Op speeldag 31 nam RSC Anderlecht de derde plaats over van Royal Antwerp FC na een 2-1 overwinning in het Lotto Park. Majeed Ashimeru, die de hele wedstrijd speelde, gaf zijn reactie over die match aan Het Nieuwsblad.

Ashimeru stelde dat Paars-Wit zowel aanvallend als verdedigend een goede wedstrijd speelde. "Ik ben blij met het team, maar ook met mijn eigen prestatie en een nieuwe assist." Die assist van de Ghanees kwam er na 24 minuten. Toen bediende hij Joshua Zirkzee die de 1-0 voorbij Jean Butez stifte. 

Dat Anderlecht zes van haar laatste zeven wedstrijden als winnaar afsloot, merkte ook Ashimeru op. "We kunnen zeker nog beter en efficiënter zijn, maar we nemen het wedstrijd per wedstrijd”, aldus Ashimeru.

Met nog drie wedstrijden te gaan staat Anderlecht derde met twee punten meer dan Antwerp en vijf punten minder dan de nummer twee Club Brugge. Volgend weekend staan de Brusselaars opnieuw voor een moeilijke wedstrijd. Anderlecht trekt namelijk naar de Ghelamco Arena waar KAA Gent wacht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie