Still (Charleroi): Koffi zal in de basis starten in de wedstrijd tegen Mechelen

Still (Charleroi): "Koffi zal in de basis starten in de wedstrijd tegen Mechelen"

11-03-2022 18:00

FC Charleroi speelt zaterdag op het veld van KV Mechelen. Keeper, Hervé Koffi is terug.  Vijftien dagen geleden liep hij een blessure op in de wedstrijd tegen  Beerschot. Dat vertelt Charleroi-coach Edward Still in La Dernière Heure.

Still lijkt niet meer te piekeren over het glansloze gelijkspel die zijn ploeg leed in de Waalse clash met Standard Liege. "Het was over het algemeen een positieve week. We zijn teleurgesteld over het resultaat tegen Standard. We hoopten op meer en we hebben niet verloren. De voorstelling was niet geweldig, maar de ernst was er. Het was geen slechte voorstelling, alleen een gebrek aan nauwkeurigheid in het laatste deel.

Lof voor Mechelen
De reis naar Mechelen, "een van de beste van het seizoen", moet de Carolos in staat stellen om hun plaats in de top acht bijna definitief te bevestigen. "Ons team moet sterker zijn dan hun individuele briljantheid. Storm is een van de beste spelers in de competitie. Cuypers gaat goed de diepte in. Onze collectieve kracht moet beter zijn dan die sterke punten."

Pluspunt in goal
Voor deze wedstrijd heeft Charleroi een volledig fitte ploeg, behalve Bessile. "Het is geweldig om zoveel opties te hebben. Op de keeper positie, zal Koffi beginnen. De hiërarchie is duidelijk. Als hij fit is, speelt hij. Het is ook een kans om appreciëren wat Bingourou heeft gedaan. Hij was weer beslissend tegen Beerschot.”