Priske neemt oudjes niks kwalijk: Radja en Faris maken bijna altijd juiste keuze

Priske neemt oudjes niks kwalijk: "Radja en Faris maken bijna altijd juiste keuze"

25-02-2022 18:44 Laatste update: 18:42
1

Na nederlagen tegen Union Saint-Gilloise (0-2) en KV Mechelen (1-2) moet Royal Antwerp FC nog eens bewijzen dat het topwedstrijden naar zich toe kan trekken. Zondag wacht daarvoor een uitgelezen kans met het uitduel bij Club Brugge. Brian Priske ziet zijn elftal in een goede dag ver geraken.

Tegen Malinwa bleef de Bosuil met lege handen achter, al had die wedstrijd helemaal anders kunnen lopen. Antwerp liet meerdere wenkende kansen onbenut. Volgens Priske is dat toch enkele dagen blijven hangen in de hoofden van zijn spelers. "Bij de ene al iets meer dan bij de andere", legt de trainer uit op zijn perspraatje, zonder zich zorgen te maken evenwel.

Onder meer Radja Nainggolan en Faris Haroun maakten geen al te beste beurt. Die laatste lag met een te korte terugspeelbal aan de basis van de openingstreffer. "Radja en Faris maken bijna altijd de juiste keuzes, maar tegen Mechelen was dat bij die twee tegengoals net niet het geval. Dat kan gebeuren", wuift Priske hun mindere prestatie weg.

Geen De Ketelaere
Vrijdagochtend kwam er onverwacht goed nieuws voor Antwerp. Bij tegenstander Club zal Charles De Ketelaere namelijk niet opdraven. Het goudhaantje heeft last van zijn schouder en testte bovendien positief op het coronavirus. Aan zijn afwezigheid hecht Priske echter niet al te veel belang. "In zijn plaats komt gewoon een andere topspeler", verwijst Priske onder meer naar Skov Olsen en Noa Lang.

Tot slot had de Deen nog een opsteker uit eigen rangen in petto. Manuel Benson trainde de voorbije dagen immers opnieuw mee, nadat hij voordien even aan de kant stond met een blessure. De vleugelaanvaller lijkt klaar voor de dienst, al wil Priske het achterste van zijn tong niet laten zien over een mogelijke basisplaats in Brugge. Wie er in elk geval niet zullen bij zijn, zijn Björn Engels en Viktor Fischer. Zij liggen allebei in de lappenmand.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie