'Buchanan kan voor uitleenbeurt gaan na interesse van Serie A-club'

'Buchanan kan voor uitleenbeurt gaan na interesse van Serie A-club'

23-02-2022 09:00
15

Tajon Buchanan sloot begin januari aan bij Club Brugge. Bij Blauw-Zwart moet de Canadees opboksen tegen de aanvallende concurrentie en nu lonkt er ook nog interesse uit de Serie A. Het Italiaanse Calcioline schreef dat Genoa, de ploeg van Zinho Vanheusden, interesse zou hebben.

Genoa staat voorlaatste in de Serie A, met zes punten minder dan de derde laatste waardoor de club van Zinho Vanheusden zich in nauwe schoentjes bevindt. Genoa wil een Serie A-club blijven en dat door nieuwe spelers binnen te halen. Daarvoor zou het Tajon Buchanan op het oog hebben. 'Na zijn uitleenbeurt aan de New England Revolution voelt de jongeling de behoefte aan een uitdaging in een hoofdklasse en de Serie A zou perfect kunnen zijn voor zijn definitieve groei', zo schreef Calcioline.

'Genoa overweegt om hem in de zomer te halen, maar alleen als het haar seizoen kunnen redden', aldus Calcioline. 'Genoa zou een uitleencontract met een eventuele terugkoop overwegen.' Buchanan kwam tot nog toe vier keer in actie voor Blauw-Zwart, maar de Canadese international lijkt nog niet meteen van plan om alweer andere oorden op te zoeken.