Anderlecht en Standard dachten aan Oostende-speler: Er was interesse

Anderlecht en Standard dachten aan Oostende-speler: "Er was interesse"

20-02-2022 21:04

KV Oostende kende afgelopen zomer een serieuze verandering in de spelerskern en zag heel wat sterkhouders vertrekken. Ook Maxime D'Arpino kon de club verlaten en naar enkele Belgische topclubs verhuizen.

In een gesprek met La Dernière Heure onthult D'Arpino dat flink wat ploegen interesse toonden in hem. "Er was vooral interesse van RSCA Anderlecht en Standard afgelopen zomer, maar meer niet", geeft de middenvelder aan.

Tot een transfer kwam het echter niet en daar is een goede reden voor. "Met Gauthier Ganaye was afgesproken dat ik voor een project van twee jaar zou komen, en dat als er een aanbod was, we konden praten. Ik zal dus eerst het seizoen correct afmaken, daarna zien we wel in de zomerse transferperiode", klinkt het.

De kans is dus niet onbestaande dat D'Arpino komende zomer toch richting een topclub trekt. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij KV Oostende, dat hem voor 150.000 euro weghaalde bij US Orléans. Inmiddels is zijn marktwaarde al gestegen naar twee miljoen euro.