Vanzeir ziet rood en deelt klap uit: Charleroi-verdediger richting ziekenhuis

19-02-2022 21:53 Laatste update: 21:59
54

Union moest het tegen Sporting Charleroi al zonder drie geschorsten doen en dreigt de komende weken nog een belangrijke pion te moeten missen. Bij Dante Vanzeir ging het licht uit en kreeg hij rood.

Union was tegen Charleroi goed op weg naar een overwinning en stond na 45 minuten voetballen al op een 0-2 voorsprong. In het slot van de eerste helft liep het echter fout af bij Vanzeir en kreeg hij een terechte rode kaart.

De aanvaller van Union raakte na een slaande beweging directe tegenstander Ozornwafor, die meteen naar de grond ging. De VAR greep in en liet Laforge naar de beelden kijken. Die twijfelde ook niet en stuurde Vanzeir meteen van het veld.

Voor Ozornwafor zat de wedstrijd er ook op. Hij had flink wat last van de klap en moest gewisseld worden. Bij Eleven Sports klonk het dat de verdediger ook richting het ziekenhuis werd afgevoerd, waardoor Vanzeir nu voor een extra zware schorsing moet vrezen.