Het rommelt bij Manchester United: 'Stop met zoeken naar verdeeldheid'

Het rommelt bij Manchester United: 'Stop met zoeken naar verdeeldheid'

16 februari - 20:00
1

Christian Falk, een Duitse journalist van BILD, laat middels een Tweet weten dat de kleedkamer van Manchester United verdeeld zou zijn. Marcus Rashford doet dit af als onzin, maar wordt door dezelfde journalist een halt toegeroepen. 

Volgens Falk ligt het gevaar op de loer dat er bij Manchester United twee groepen ontstaan. Cristiano Ronaldo zou met zijn 'clique' de dienst uit willen maken in de kleedkamer. Dit is tegen het zere been van de Engelsen 'Harry Maguire, Marcus Rashord en co.' in de selectie van Ralf Rangnick, meldt de journalist. Rashford is klaar met de aannames en laat van zich horen.

'Stop alsjeblieft met het zoeken naar verdeeldheid', reageert de 24-jarige aanvaller. Falk is zeker van zijn zaak en laat het er niet bij zitten. 'Wat je zegt is niet waar. En je weet het', is zijn repliek. 

Manchester United won dinsdagavond na twee remises weer een keer in de competitie. De ploeg van Rangnick versloeg Brighton & Hove Albion met 2-0. Ronaldo doorbrak na zes duels zijn doelpuntendroogte door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie