Na Cercle-vertrek bloeit Hazard open bij RWDM: Voel me bevrijd

Na Cercle-vertrek bloeit Hazard open bij RWDM: "Voel me bevrijd"

17 februari - 18:31
1

Na een moeilijk periode bij Cercle Brugge ruilde Kylian Hazard deze winter de Vereniging in voor RWDM. Daar wist de middenvelder al meteen te overtuigen en lijkt hij zijn carrière te herlanceren.

Hazard vertoefde meer dan een jaar in de B-kern van Cercle, maar kreeg deze winter een reddingsboei toegeworpen door RWDM. De middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door de Brusselaars en lijkt ook klaar om mee te strijden voor de promotie naar 1A.

Hazard maakte recent zijn debuut bij RWDM en mocht elf minuten meespelen tegen Deinze. Daarin was de invaller al meteen goed voor een assist en lijkt hij zich nu al in de harten van het RWDM-publiek gespeeld te hebben.

"Ik voel me bevrijd. En mijn voetbalhonger is groot", reageert Hazard in Het Laatste Nieuws. "Gelukkig heb ik mijn conditie bij de B-ploeg van Cercle Brugge goed onderhouden. Nu is het een kwestie van matchritme op te doen. In de komende wedstrijden wil ik echt mijn stempel drukken. Daarvoor ben ik naar hier gekomen. Ik wil de club helpen haar ambities en doelen waar te maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie