'Deadline Day-domper voor Amrabat (ex-Club Brugge): géén droomtransfer'

'Deadline Day-domper voor Amrabat (ex-Club Brugge): géén droomtransfer'

31-01-2022 16:46

Sofyan Amrabat (ex-Club Brugge) kan een droomtransfer naar Tottenham Hotspur op zijn buik schrijven. Fiorentina werkt niet mee aan een Deadline Day-transfer, melden de NOS en Fabrizio Romano.

Amrabat leek zich in de laatste week voor de transferdeadline op te mogen maken voor een verhuizing naar Londen. Tottenham wilde de 25-jarige middenvelder graag overnemen van Fiorentina, maar de clubs hebben geen akkoord bereikt. Dat is bevestigd aan de NOS.

Het afketsen van de transfer heeft twee redenen: Tottenham verkiest Juventus-middenvelder Rodrigo Bentancur boven Amrabat, terwijl Fiorentina ook niet wil meewerken door het aanstaande vertrek van Erick Pulgar naar Galatasaray.

Vorige week ging het gerucht dat Tottenham bereid was zestien miljoen euro af te tikken voor Amrabat. De oud-speler van FC Utrecht, Feyenoord en Club Brugge timmerde de laatste jaren aan de weg in de Serie A, maar is dit seizoen slechts bankzitter bij Fiorentina. La Viola betaalde in de zomer van 2020 nog bijna twintig miljoen euro aan Hellas Verona.