Vrancken over versterkingen KV Mechelen: “Bestuur wil geen risico’s nemen”

Vrancken over versterkingen KV Mechelen: “Bestuur wil geen risico’s nemen”

28 January - 21:27
5

KV Mechelen zag met De Camargo, Van Damme en Bateau drie spelers vertrekken, maar de kans is groot dat Malinwa geen winterversterkingen haalt. Coach Wouter Vrancken geeft meer informatie aan Het Laatste Nieuws.

Het financiële speelt een grote rol bij KV Mechelen. “We laten drie spelers gaan (De Camargo, Van Damme en Bateau, red.) en trekken slechts één vervanger aan (Dries Wouters, red.). Dan is het financiële de logische verklaring. Het bestuur wil geen risico’s nemen, en dat is te begrijpen.”

“De club gezond houden, is het belangrijkste. Alleen moeten we dan wel bekijken welke ambities we kunnen nastreven. Bepaalde posities zijn verzwakt, er zijn jongens nog geen 100 procent na hun coronabesmetting”, klinkt het bij Vrancken.

Er wordt ook nog een oplossing gezocht voor Victor Wernersson. “Ach, uiteindelijk mogen wij als staf en spelers niet te veel over nadenken over transfers en zo. Tegen Standard zullen we er alles aan doen om onze eerste driepunter van 2022 te pakken en vertrouwen te tanken.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie