UPDATE: Lyon hekelt geruchten en ontkent akkoord met Newcastle United

UPDATE: Lyon hekelt geruchten en ontkent akkoord met Newcastle United

26 januari - 15:10 Laatste update: 16:05
Premier League 0 Reacties

Newcastle United staat op het punt om een grote transfer af te ronden. Bruno Guimarães komt voor ongeveer veertig miljoen euro over van Olympique Lyon.

Dat melden Fabrizio Romano en diverse Engelse media, waaronder The Athletic en The Guardian. Guimarães is op dit moment nog actief met Brazilië, waar hij ook medisch gekeurd zal worden. De kans is groot dat hij daarna doorvliegt naar Newcastle. Daar ligt een vijfjarig contract voor Guimarães klaar. 

De gesprekken tussen Lyon en Newcastle zijn behoorlijk vlot verlopen. Pas dinsdag lekte uit dat de steenrijke Premier League-club een bod op Guimarães heeft gedaan. Een dag later is alles al in kannen en kruiken.

Guimarães (24) is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Lyon. Die club nam hem in 2019 over van Athletico Paranense. Hij heeft drie interlands voor Brazilië achter zijn naam staan.

Update: Olympique Lyonnais spreekt met klem tegen dat het een akkoord heeft bereikt met Newcastle United over de transfer van Bruno Guimarães. De Braziliaanse middenvelder zou voor veertig miljoen euro op weg zijn naar de Premier League, maar daar willen Les Gones niets van weten.

'Tijdens deze transferperiode wordt elk klein gerucht gepresenteerd als realiteit. We willen graag in herinnering brengen dat alleen nieuws dat vanuit de club wordt gecommuniceerd als feit moet worden beschouwd', benadrukt Lyon in een statement.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie