Bericht vanuit Amsterdam: Eriksen traint voorlopig met Jong Ajax mee

Bericht vanuit Amsterdam: Eriksen traint voorlopig met Jong Ajax mee

25 januari - 16:25
Eredivisie 4 Reacties

Christian Eriksen staat voorlopig op het trainingsveld bij Ajax. De Deense aanvallende middenvelder, wiens contract bij Internazionale werd ontbonden, zal met het beloftenelftal gaan meetrainen totdat hij een nieuwe club heeft gevonden.

In het statement dat Ajax naar buiten heeft gebracht, wordt niet gezegd of de spelmaker kans maakt op een contract in Amsterdam. Hij zal meetrainen 'tot hij een nieuwe club heeft gevonden', zo verwoordt de regerend landskampioen de situatie op de eigen clubsite. Naar verluidt staat de middenvelder op het punt om een contract te tekenen bij het Engelse Brentford.

Eriksen is in ieder geval blij dat hij de kans heeft gekregen om mee te trainen. "Bij Ajax ken ik de mensen en het voelt als thuiskomen omdat ik hier zo lang gespeeld heb. Alle faciliteiten zijn voor mij beschikbaar en ik kan bij Jong Ajax op hoog niveau in groepsverband trainen. Dat is perfect voor mij op dit moment. Ik wil zo snel mogelijk op mijn best terugkeren, zodat ik er goed op sta als ik een nieuwe club heb."

John Heitinga, de trainer van Jong Ajax, is blij dat de Deen nog even blijft meetrainen. "Als een voormalig speler van ons aanklopt, dan hebben we geen twijfels en mag hij altijd aansluiten. Het is mooi dat hij met ons mee kan trainen. Christian is een speler die een voorbeeld is voor veel van onze jonge spelers. Hij inspireert de jonge jongens om door te gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie