'Dramatische zondag voor Benzema: inbraak in huis na rampwedstrijd namens Real'

'Dramatische zondag voor Benzema: inbraak in huis na rampwedstrijd namens Real'

Karim Benzema beleefde een zondag om snel te vergeten. De spits van Real Madrid miste een strafschop tegen Elche, speelde vervolgens met 2-2 gelijk tegen de promovendus, raakte geblesseerd en hoorde na afloop van de wedstrijd dat er bij hem thuis was ingebroken.

Het Spaanse persbureau EFE weet dat er tussen 15.00 en 19.00 uur is ingebroken in het huis van Benzema. Omdat de Franse spits 's middags weg was om te voetballen voor Real Madrid, lijkt het erop dat de dieven bewust voor dat moment hebben gekozen. Het is niet duidelijk wat er precies buitgemaakt is en of er ook schade is aangericht aan de woning zelf.

Voor Benzema is het niet de eerste keer dat hij dit moet meemaken: in 2019 werd hij ook al eens slachtoffer van woninginbraak en ook toen was hij zelf aan het voetballen. Op dat moment stond de Clásico tegen FC Barcelona op de rol.

Real Madrid wist in de thuiswedstrijd tegen Elche pas in de slotfase een blamage te voorkomen. De gasten, die vijftiende staan in La Liga, stonden met 0-2 voor en dachten lang dat een overwinning binnen handbereik was. Goals van Luka Modric (in minuut 83) en Eder Militao (diep in blessuretijd) brachten De Koninklijke echter toch nog een punt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie