Mignolet ziet groot probleem bij Club Brugge: Gebeurde al te veel

Mignolet ziet groot probleem bij Club Brugge: "Gebeurde al te veel"

Club Brugge raakte zondag niet verder dan een gelijkspel tegen Standard, dat twee keer wist te scoren. Simon Mignolet zag de tegenstanders vooral bijzonder efficiënt zijn.

Club Brugge nam het voortouw, maar kwam wel op achterstand. "Standard prikte in de omschakeling, dat was ook de enige manier waarop ze gevaarlijk konden zijn", geeft Simon Mignolet aan op de kanalen van Club Brugge.

Mignolet zag dan ook het grote probleem bij Club Brugge, het verdedigende werk bij de omschakelingen van Standard. "We waren gedurende de hele wedstrijd wel de betere ploeg, maar we gaven iets te gemakkelijk kansen weg in de omschakeling. Hierdoor kwamen we twee maal op achterstand en dan was er nog die fase op het einde. Dan moet je tevreden zijn met een punt. Het is niet gemakkelijk om hier punten te pakken, kijk naar de afgelopen jaren."

Club Brugge laat daardoor opnieuw punten liggen tegen Standard. Al de tweede keer dit seizoen. "Het kon evengoed zes punten zijn tegen Standard. We verliezen twee punten. Tegengoals hoort bij het voetbal, het puntenverlies is het ergste. Dit jaar gebeurde het al teveel. Zelfs met twee tegendoelpunten hadden we ook kunnen winnen", besluit Mignolet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie