Steun van Anderlecht aan Club Brugge: Delcroix stuurt brief naar speelster

Steun van Anderlecht aan Club Brugge: Delcroix stuurt brief naar speelster

22 januari - 20:40 Laatste update: 20:41
Jupiler Pro League 18 Reacties

Febe Vanhaecke van Club YLA (de damesploeg van Club Brugge) heeft deze week een bijzonder mooi gebaar ontvangen. De speelster van Club Brugge kreeg een steunbrief van RSC Anderlecht-speler Hannes Delcroix na een zware blessure.

Vanhaecke nam het afgelopen weekend in de Beker van België met Club YLA op tegen de damesploeg van Anderlecht. In dat duel raakte Vanhaecke zwaar geblesseerd en scheurde ze haar voorste kruisbanden. Dat kreeg ook Delcroix te horen, die een steunboodschap richting Vanhaecke stuurde.

De verdediger van paars-wit, die zelf maanden aan de kant stond met een blessure, nam de tijd om samen met Anderlecht een brief te sturen naar Vanhaecke. Een gebaar dat ze duidelijk ook kon appreciëren en op Instagram plaatste.

Lotgenoten
'Eerst en vooral hoop ik dat de blessure en de revalidatie voor jou zullen meevallen', schreef Delcroix in de brief. 'Zelf heb ik ook tot twee keer toe het voorbije jaar lange tijd aan de kant gestaan door een knieblessure. Ik weet dat de weken die komen niet altijd eenvoudig zullen zijn, maar het is belangrijk om het hoofd niet te laten hangen.'

'Omring je goed met familie en vrienden, met de medische staf op de club en houd altijd dat ultieme doel voor ogen. Zo zal je binnenkort ongetwijfeld jouw vertrouwde positie kunnen innemen. Trouwens, wij verdedigers kunnen al eens tegen een stootje. Alles komt goed', aldus Delcroix.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie