DONE DEAL: 'Geen Club Brugge of Anderlecht, maar Kortrijk voor Reynolds'

DONE DEAL: 'Geen Club Brugge of Anderlecht, maar Kortrijk voor Reynolds'

Bryan Reynolds mag zich dra een speler van KV Kortrijk noemen. Volgens Fabrizio Romano is de komst van de Amerikaan zo goed als rond. In het verleden viel de naam van Reynolds ook bij Club Brugge en RSC Anderlecht.

Een jaar geleden dook de naam van Reynolds al op in de Belgische pers. Dat had alles te maken met de interesse van Club Brugge in de rechtsachter. De Amerikaan bedankte evenwel voor Blauw-Zwart en ging voor een avontuur bij AS Roma.

Bij AS Roma kreeg Reynolds amper kansen van José Mourinho. In de Serie A pakte Reynolds bijvoorbeeld slechts één speelminuut dit seizoen. AS Roma stond al een tijdje open voor een verhuur. Zo viel de naam van Reynolds plots bij RSC Anderlecht. Bij paars-wit bleef Michael Murillo, waardoor de komst van een nieuwe rechtsachter geen prioriteit was.

Derde keer, goede keer. Want Kortrijk haalt nu de twintigjarige vleugelverdediger naar ons land. Kortrijk zal Reynolds huren tot het einde van het seizoen. Tot juni zal Kortrijk het loon van Reynolds overnemen, meldt Romano.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie