Live-discussie: Beerschot hoopt op Sanusi voor nieuw elan, Holzhauser op de bank

Live-discussie: Beerschot hoopt op Sanusi voor nieuw elan, Holzhauser op de bank

22 januari - 17:34 Laatste update: 17:40
Jupiler Pro League 0 Reacties

Rode lantaarn Beerschot neemt het op tegen nummer elf OHL. Voor OHL is het de eerste wedstrijd na de winterbreak na de wedstrijd die werd uitgesteld tegen KV Mechelen.

Beerschot telt negen punten uit 21 wedstrijden en kon al acht competitiewedstrijden niet meer winnen. Het verschil met de voorlaatste bedraagt al tien punten. Eigenlijk hebben De Ratten dus een driepunter nodig tegen OHL. Misschien kan Ryan Sanusi wel voor de kentering zorgen. Na een lange afwezigheid is de middenvelder terug wedstrijdfit. Hij draagt zelfs meteen de aanvoerdersband. Diep in de punt krijgt winteraanwinst Felipe Avenatti een basisplek. Opvallend: Raphaël Holzhauser moet vanop de bank starten.

OHL heeft een zes op zes in de Jupiler Pro League en is opgeklommen naar plek elf in het klassement. Het telt 26 punten uit 21 wedstrijden. Daardoor kan het de wedstrijd op het Kiel zonder druk aanvatten, al is het voor Marc Brys altijd speciaal om er te komen. De trainer heeft voorin een plaatsje vrijgehouden voor de jonge Arthur Allemeersch, die pas voor de derde keer start. Sory Kaba ontbreekt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie