Schreuder maakt eerste selectie bekend: Lang geschorst en vele ogen op Buchanan

Schreuder maakt eerste selectie bekend: Lang geschorst en vele ogen op Buchanan

14 January - 19:15
8

Alfred Schreuder heeft zijn eerste selectie als trainer van Club Brugge rond. De vuurdoop tegen Sint-Truiden wordt er meteen eentje zonder Noa Lang, die een schorsing uitzit. Voor het overige kan de Nederlander rekenen op zijn beste paarden, mét de veelbelovende Tajon Buchanan erbij gerekend.

De Canadese flankaanvaller streek deze winter neer in Brugge met torenhoge verwachtingen achter zijn naam. Misschien mag hij die tegen STVV al proberen inlossen; Buchanan behoort alvast tot de twintigkoppige kern van Schreuder. Bovendien kan de coach geen beroep doen op Lang, qua positie toch een directe concurrent voor Buchanan. Het Brugse woelwater mag niet meedoen na zijn rode kaart in de stadsderby tegen Cercle, vlak voor de winterstop.

Andere sterkhouders als Hans Vanaken en Ruud Vormer zijn uiteraard wel van de partij. Bij de jongelingen vallen Noah Mbamba en Cisse Sandra uit de boot. Die eerste zat wel lange tijd in quarantaine vanwege corona. Lynnt Audoor is de verrassing uit de eerste schifting van Schreuder. De achttienjarige middenvelder maakte indruk in de UEFA Youth League, maar wacht nog op zijn eerste speelminuten voor het A-elftal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie