Verreth (23) terug naar Nederland: Niet wat ik ervan had verwacht

Verreth (23) terug naar Nederland: "Niet wat ik ervan had verwacht"

13 januari - 12:45 Laatste update: 12:47
0

Matthias Verreth heeft Waasland-Beveren vaarwel gezegd. De ex-speler van PSV wilde doorbreken in België, maar moet zelf toegeven dat dat mislukt is. 

Verreth hoefde niet lang na te denken over het voorstel van FC Eindhoven. "Als we op andere clubs hadden gewacht, had ik meer wedstrijden gemist", legt hij uit bij Gazet Van Antwerpen. "Bovendien: als het gevoel juist zit, waarom zou ik dan moeten wachten? Bij FC Eindhoven wil ik mijn carrière nieuw leven inblazen."

Bij Waasland-Beveren kreeg Verreth geen minuten meer. "Er zijn goede en slechte momenten geweest. Ik ben er veel volwassener geworden. Maar als we eerlijk zijn: het is niet geworden wat ik ervan had verwacht. Dat is jammer. Soms heb je van die momenten die niet meezitten. Onbewust heb ik mij misschien te veel druk opgelegd om te slagen. Misschien had ik het soms op zijn beloop moeten laten in plaats van mezelf te pushen."

Verreth speelde jarenlang bij Jong PSV en deed ook één keer mee met de A-ploeg. Hij was daarnaast een vaste waarde in de Belgische jeugdelftallen, maar dat bleek geen garantie op succes bij de profs. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie