OFFICIEEL: Lommel dankt Man City opnieuw, Braziliaans jeugdinternational komt over

OFFICIEEL: Lommel dankt Man City opnieuw, Braziliaans jeugdinternational komt over

Lommel SK lijkt de wintermercato te gebruiken om zich gevoelig te versterken. Daags na de transfer van winger Alonso Martinez heeft het een nieuwe aanwinst aangekondigd. Cauê Vinicius dos Santos kan alvast fraaie adelbrieven voorleggen.

Via haar officiële kanalen laat Lommel weten dat Cauê zijn nog prille loopbaan verder zal zetten in Noord-Limburg. De groen-witten hebben er meteen ook een filmpje bijgevoegd om de kwaliteiten van hun kersverse wintertransfer beter weer te geven. Cauê is een diepe spits van amper negentien jaar, maar mag zich wel Braziliaans jeugdinternational noemen. Hij komt over van Grêmio Novorizontino, waar hij in 2021 veertien wedstrijden met het eerste elftal afwerkte. Daarin maakte Cauê twee doelpunten.

Met dank aan de City Football Group, het consortium achter Manchester City en de eigenaars van Lommel, is Cauê in Eerste Klasse B terechtgekomen. Hij is al de vierde Braziliaan in de kern van de Limburgers, die er gebrand op lijken om enkele jongens met meerwaarde naar het Soevereinstadion te loodsen. Dat zal ook nodig zijn, want bij de winterstop staat Lommel pas voorlaatste in de tussenstand, met twee schamele punten voorsprong op hekkensluiter Excelsior Virton. De komende maanden wachten nog twaalf speeldagen om degradatie te voorkomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie